Inscriu-te al FESSrural 2023!

Si vols venir a participar com a expositora a la Fira de la FESSRural 2023, omple aquest formulari d’inscripció. Un cop rebem la teva sol·licitud d’inscripció, la valorarem i t’enviarem les condicions de participació juntament amb les dades per poder fer efectiva la teva inscripció. Perquè te’n facis una idea, les dades més rellevants són:

Data, durada i acollida

– El mercat serà el 17/06 al centre de Sort, de 10 a 21 h.
– Donatiu de 50 € per parada i un 10% dels ingressos en cas de foodtrucks i parades de venda de menjar (amb dret a una carpa de 3 x 3 m, una taula i dues cadires).
– Volem oferir un espai agradable per a les paradistes per això estem buscant una ubicació que sigui prou fresca per aquelles dates, hi haurà punt d’aigua i també una zona on descansar.

Acceptació de Participació

L’organització de l’esdeveniment es reserva el dret d’admissió i podrà rebutjar aquelles sol·licituds que al seu criteri no s’ajustin a les finalitats de la fira, que són:

 • Intercooperar i visibilitzar l’Economia Social i Solidària a la ruralitat.
 • Donar a conèixer què és l‘economia solidària a la població.
 • Atraure noves persones, empreses i entitats implicades en iniciatives d’economia solidària.
 • Augmentar la consciència de sector per part dels propis agents de les iniciatives d’economia solidària a la ruralitat.
 • Divulgar les alternatives que aporta l’economia solidària a les crisis i als entorns rurals.
 • Garantir que la cadena de proveïdors de la Fira la formaran, en la mesura del possible, empreses i entitats del mercat social i local.

Imatge

L’acceptació d’aquestes condicions comporta que doneu permís a ser gravats/des en imatges generals de la Fira i amb finalitat sense ànim de lucre.

Responsabilitats

 • La neteja i manteniment de l’espai van a càrrec de les productores i expositores que hauran de vetllar per la mateixa.
 • El material que s’utilitzi als espais ha de respondre, tant com es pugui, a criteris de sostenibilitat i preservació del medi ambient.
 • Les expositores han de tenir cura de la vigilància dels seus estands o del seu espai durant les hores de visita, muntatge i desmuntatge.
 • Per preservar el caràcter i finalitat del festival, cal que els productes exposats i a la venda compleixin criteris de mercat social.
 • No es tolerarà cap actitud masclista ni racista, entenent aquestes com actituds no desitjades com ara “piropos”, bromes, insults, bavejos, tocaments, assetjament, agressions físiques i sexuals o violacions exercits sobre una persona per motius de gènere, identitat o orientació sexual i aspecte físic en relació als estàndards estètics.
 • L’organització de la fira disposa d’una assegurança de responsabilitat civil bàsica per als danys i perjudicis derivats d’accidents meteorològics, furts, robatoris o qualsevol altra causa de la naturalesa, però és responsabilitat de cada entitat participant tenir la seva pròpia assegurança de responsabilitat civil per cobrir els danys i perjudicis que es poguessin ocasionar per persones o material propi.

Inscripció

Oberta fins el 20 d’abril! Aquest formulari NO és la CONFIRMACIÓ per poder assistir a la fira, en cas de seguir els criteris establerts establerts per la part organitzadora, t’enviarem un mail amb els passos a seguir per poder formalitzar la teva inscripció i poder participar a la fira.

Descarrega el document complet amb les bases de participació.

El termini per demanar parada al mercat ecosocial del FESSrural va acabar el 20 d’abril

Per dubtes i consultes sobre les inscripcions fetes, podeu escriure a hola@fessrural.cat