Inscriu-te al FESRural 2022!

Si vols venir a participar com a expositora a la Fira de la FESSRural 2022, omple aquest formulari d’inscripció. Un cop rebem la teva sol·licitud d’inscripció, la valorarem i t’enviarem les condicions de participació juntament amb les dades per poder fer efectiva la teva inscripció. Perquè te’n facis una idea, les dades més rellevants són:

Data, durada i acollida

Data: 18 de juny
Horari de la fira: de 10:00 a 20:00 (muntatge de 7:00 a 9:30 i desmuntatge a partir de les 20:00, no es podrà desmuntar abans)
Localització: centre històric de Corçà
Donatiu: 50€ (amb dret a carpa + taula + dues cadires)
** No es pot compartir parada entre diferents empreses o projectes

Acceptació de Participació

L’organització de l’esdeveniment es reserva el dret d’admissió i podrà rebutjar aquelles sol·licituds que al seu criteri no s’ajustin a les finalitats de la fira, que són:

 • Intercooperar i visibilitzar ESS a la ruralitat.
 • Donar a conèixer què és l‘economia solidària a la població.
 • Atraure noves persones, empreses i entitats implicades en iniciatives d’economia solidària.
 • Augmentar la consciència de sector per part dels propis agents de les iniciatives d’economia solidària a la ruralitat.
 • Divulgar les alternatives que aporta l’economia solidària a les crisis i als entorns rurals.
 • Garantir que la cadena de proveïdors de la Fira la formaran, en la mesura del possible, empreses i entitats del mercat social i local.

Imatge

L’acceptació d’aquestes condicions comporta que doneu permís a ser gravats/des en imatges generals de la Fira i amb finalitat sense ànim de lucre.

Responsabilitats

 • La neteja i manteniment de l’espai van a càrrec de les productores i expositores que hauran de vetllar per la mateixa.
 • El material que s’utilitzi als espais ha de respondre, tant com es pugui, a criteris de sostenibilitat i preservació del medi ambient.
 • Les expositores han de tenir cura de la vigilància dels seus estands o del seu espai durant les hores de visita, muntatge i desmuntatge.
 • Per preservar el caràcter i finalitat del festival, cal que els productes exposats i a la venda compleixin criteris de mercat social.
 • No es tolerarà cap actitud masclista ni racista, entenent aquestes com actituds no desitjades com ara “piropos”, bromes, insults, bavejos, tocaments, assetjament, agressions físiques i sexuals o violacions exercits sobre una persona per motius de gènere, identitat o orientació sexual i aspecte físic en relació als estàndards estètics.
 • L’organització de la fira disposa d’una assegurança de responsabilitat civil bàsica per als danys i perjudicis derivats d’accidents meteorològics, furts, robatoris o qualsevol altra causa de la naturalesa, però és responsabilitat de cada entitat participant tenir la seva pròpia assegurança de responsabilitat civil per cobrir els danys i perjudicis que es poguessin ocasionar per persones o material propi.

Inscripció

Obertes fins el 15 de maig! Aquest formulari NO és la CONFIRMACIÓ per poder assistir a la fira, en cas de seguir els criteris establerts establerts per la part organitzadora, t’enviarem un mail amb els passos a seguir per poder formalitzar la teva inscripció i poder participar a la fira.

Descarrega el document complet amb les condicions de participació aquí


  Producció i distribucióFinances / ConsumServeis a persones i organitzacionsXarxes i teixit associatiu.