Participa al Mercat Ecosocial!

El FESSrural dedica un espai al Mercat Ecosocial, un punt de trobada on productores, artesanes, cooperatives, creadores, entitats, associacions i projectes d’economies transformadores es presenten al públic visitant. Tot seguit us expliquem les condicions del Mercat Social, no oblideu omplir el formulari d’inscripció abans del 4 de juliol de 2021.

Durada i acollida

El Mercat ecosocial s’iniciarà a les 10 del matí del dissabte 7 d’agost i finalitzarà el mateix dia a les 22 hores de la nit. L’hora d’entrada de les persones expositores serà de 8:00 a 9:00 del matí (demanem puntualitat).

Acceptació de Participació

L’organització de l’esdeveniment es reserva el dret d’admissió i podrà rebutjar aquelles sol·licituds que al seu criteri no s’ajustin a les finalitats de la fira, que són:

 • Intercooperar i visibilitzar ESS a la ruralitat.
 • Donar a conèixer què és l‘economia solidària a la població.
 • Atraure noves persones, empreses i entitats implicades en iniciatives d’economia solidària.
 • Augmentar la consciència de sector per part dels propis agents de les iniciatives d’economia solidària a la ruralitat.
 • Divulgar les alternatives que aporta l’economia solidària a les crisis i als entorns rurals.
 • Garantir que la cadena de proveïdors de la Fira la formaran, en la mesura del possible, empreses i entitats del mercat social i local.

Muntatge d’estands i parades

L’hora d’entrada dels expositors amb vehicles serà de 8:00h a 9:00h del dissabte 7 d’agost. Les expositores podran disposar del seu espai a partir de 8:00 hores del dissabte.

La decoració de l’espai va a càrrec de cada productora i expositora.

Cada expositora haurà de portar la seva pròpia taula, cadires i carpa. L’organització posarà a disposició de les productores i expositores un punt de llum el més a prop possible, us recomanem que porteu allargadors de 5 metres o altres estris necessaris.

Les expositores disposaran d’un cartell identificatiu de sobretaula que facilitarà organització a fi homogeneïtzar la imatge del Festival.

Desmuntatge i sortida

Les taules no podran ser desmuntades abans de les 15:00 hores del dissabte, preferentment a partir de les 20h. Com a màxim es podrà desmuntar fins la finalització del festival, a les 22h de la nit. Cada expositora haurà de recollir la seva taula i cadires, i s’haurà de deixar l’espai completament net d’objectes i de brossa.

Imatge

L’acceptació d’aquestes condicions comporta que doneu permís a ser gravats/des en imatges generals de la Fira i amb finalitat sense ànim de lucre.

Responsabilitats

 • La neteja i manteniment de l’espai van a càrrec de les productores i expositores que hauran de vetllar per la mateixa.
 • El material que s’utilitzi als espais ha de respondre, tant com es pugui, a criteris de sostenibilitat i preservació del medi ambient.
 • Les expositores han de tenir cura de la vigilància dels seus estands o del seu espai durant les hores de visita, muntatge i desmuntatge.
 • Per preservar el caràcter i finalitat del festival, cal que els productes exposats i a la venda compleixin criteris de mercat social.
 • No es tolerarà cap actitud masclista ni racista, entenent aquestes com actituds no desitjades com ara “piropos”, bromes, insults, bavejos, tocaments, assetjament, agressions físiques i sexuals o violacions exercits sobre una persona per motius de gènere, identitat o orientació sexual i aspecte físic en relació als estàndards estètics.
 • L’organització de la fira disposa d’una assegurança de responsabilitat civil bàsica per als danys i perjudicis derivats d’accidents meteorològics, furts, robatoris o qualsevol altra causa de la naturalesa, però és responsabilitat de cada entitat participant tenir la seva pròpia assegurança de responsabilitat civil per cobrir els danys i perjudicis que es poguessin ocasionar per persones o material propi.

Inscripció

La data límit d’inscripció és el 4 de juliol.

 

La inscripció no implica l’acceptació automàtica com a expositora del FESS Rural 2021. En cas de ser acceptada, l’organització del festival contactarà amb ella per confirmar la seva selecció.