Com construïm la sobirania alimentària a la muntanya?

Taula terrritorial amb productores, consumidores i administració (17 de juny de 2023, Sort)

La taula va acabar amb una bateria de propostes en els diferents àmbits: per una banda, propostes d’enxarxament i treball col·lectiu de les productores per fer pressió, compartir infraestructures o circuits distribució i de suport; per una altra, la necessitat que les administracions apostin pels principis de la sobirania alimentària en les polítiques i en la compra pública; i per últim, que tots els agents contribueixin amb el seu consum i activisme a defensar i promocionar el consum de proximitat i sostenible.

A la taula hi van participar Xavi Farré, productor de poma ecològica de la Ribagorça, Nani Moré de l’Associació Menjadors Escolars Ecològics, Assumpta Codinachs, del projecte de ramaderia ecològica Brunec, i Aleix Aytés del Cafè Pessets de Sort.

Fotografies de Pepe Camps

Relatoria sobre la situació de la sobirania alimentària a la muntanya                      Relatoria sobre propostes per construir la sobirania alimentària a la muntanya

Vídeo complet de la trobada