5a edició

La 5a edició del FESSrural, a la Vall del Corb!

El FESSrural és el Festival de l’Economia Social i Solidària Rural de Catalunya. Es va celebrar per primera vegada l’any 2020 al Ripollès. Després s’ha organitzat a La Garrotxa, L’Empordà i a L’Alt Pirineu i Aran fins aquest any, que es trasllada al Camp de Tarragona i, concretament, a Vallfogona de Riucorb, el dissabte 13 de juliol.

Aquesta és una proposta que va néixer dels grups locals rurals de la XES i el seu objectiu és celebrar, mostrar i enxarxar les economies transformadores del món rural.

DEF_AAFF-FESSRURAL_Mesa de trabajo 1 copia

Il·lustració i disseny: Lídia Guim; cooperativa Sarau Estudi

El FESSrural es caracteritza per ser un festival autoorganitzat per les entitats de l’ESS de cada territori i és per això que a continuació us expliquem les diferents maneres d’implicar-vos-hi.

COM PODEU PARTICIPAR-HI?

1. Formant part de l’organització

El FESSrural s’organitza internament amb 4 cercles en els que hi podeu participar i sumar la vostra expertesa i disponibilitat des d’aquest mes d’abril:

  • Continguts: s’encarrega de la programació de tallers, debats, concerts, exposicions, activitats per a canalla, etc.
  • Mercat ecosocial: s’encarrega d’organitzar el mercat ecosocial amb la participació d’entitats, paradistes i expositores.
  • Logística: s’encarrega de la part més operativa del festival: recursos, necessitats tècniques, serveis, etc.
  • Comunicació: s’encarrega de la difusió i projecció del festival.

També podeu col·laborar com a voluntàries únicament el dia 13 de juliol.

2. Muntant una paradeta al Mercat Ecosocial

Si sou una cooperativa, entitat social o productora i us interessa estar presents al mercat ecosocial del FESSrural 2024 amb una paradeta, inscriviu-vos-hi!

 

Som-hi! Que comenci el festival!