Edició 2020 anul·lada

? FESSrural 29 d’agost de 2020 ANUL·LAT

Donada la normativa de seguretat sanitària publicada ahir dilluns en la que es prohibeixen les trobades de més de 10 persones i l’anunciat risc de rebrot de Covid19 a la Garrotxa, l’organització del FESSrural hem decidit anul·lar l’edició d’enguany i retrobar-nos el 2021.

? Volem donar les gràcies a les més de 160 persones que ja havien fet la inscripció prèvia al festival, a les 35 iniciatives inscrites al mercat social, a les 4 companyies artístiques programades, a les 14 participants de les taules rodones, a la desena de voluntàries externes que han ofert el seu treball, a totes les entitats que han donat suport a aquest esdeveniment i a l’equip de persones que des de fa mesos impulsa el FESSrural, gràcies ?

Totes les inscrites i participants rebreu un correu electrònic amb més detalls.

La intercooperaració, els debats entorn el sector carni, les alternatives de producció i serveis ètics, l’autoorganització, el consum critic i, sobretot, la posada al centre dels territoris rurals i la seva gent, ens és absolutament necessària, és per això que seguim de cares al 2021, per crear i atiar espais de trobada com és el FESSrural.
Fins aviat!