Ningú va dir que fós fàcil arribar al FESSrural!

Bé, la mobilitat i el transport públic no són els punts forts del nostre territori… aquí us deixem amb algunes opcions per arribar al FESSrural deixant el mínim impacte ambiental possible:

Veniu de fora de la Garrotxa?

La única manera d’arribar a La Garrotxa sense transport privat és amb la companyia Teisa Bus que surt des de Barcelona, Vic, Girona, Figueres, Banyoles, Ripoll i molts altres punts del territori, podeu veure els horaris a la seva web. Recomanem baixar a la parada de les Preses i arribar al FESSrural (Cooperativa de la Vall d’en Bas) caminant (30minuts) o si en teniu la opció amb bicicleta (10 minuts).

Veniu d’Olot? Veniu amb bicicleta o amb Som Mobilitat!

Sabem que sou moltes a qui us agrada el ciclisme i que, més enllà del fet esportiu sou amants de la sostenibilitat que ens ofereix la bicicleta; A totes vosaltres us proposem que el dia 29 d’agost vingueu a la Cooperativa de la Vall d’en Bas tot fent via per la Via Verda del Carrilet!

Els cotxes elèctrics de Som Mobilitat Garrotxa no paren quiets i estem segures que el 29 d’agost faràn via cap a La Cooperativa de la Vall d’en Bas. No ho dubtis, suma’t a la mobilitat sostenible i compartida! Informa-te’n a  Som Mobilitat Garrotxa.

Veniu d’altres punts de la Garrotxa?

Ja sabeu quin és el nostre pa de cada dia, si no voleu agafar el cotxe privat, organitzeu-vos amb les veïnes per compartir transport! 😉

 

No saps on és la Cooperativa de la Vall d’En Bas? Busca al mapa i vine a descobrir aquesta magnífica vall!