Comparteix cotxe!

Ens autoorganitzarem en diversos punts de sortida cap al FESSrural arreu de la Garrotxa i Ripollès per compartir cotxes fins a Vallfogona de Ripollès. Vols organitzar un punt de sortida al teu poble o ciutat? Publica-ho als grups de Telegram, Whatsapp i Facebook existents a les nostres comarques per a compartir cotxe!

o… vine amb bicicleta!

Sabem que a la Garrotxa i al Ripollès hi ha moltes persones a qui us agrada el ciclisme i que, més enllà del fet esportiu sou amants de la sostenibilitat que ens ofereix la bicicleta. A totes vosaltres us proposem que el dia 31 d’agost matineu i pugeu cap a Vallfogona de Ripollès en bicicleta! A l’arribada us facilitarem dutxes i vestuaris, com que el dia és llarg podeu tornar cap a casa amb la bicicleta abans que marxi la llum de dia!

Des de la Garrotxa? Vine amb Som Mobilitat!

Els cotxes elèctrics de Som Mobilitat Garrotxa no paren quiets i estem segures que el 31 d’agost faràn via cap a Vallfogona de Ripollès. No ho dubtis, suma’t a la mobilitat sostenible i compartida! Informa-te’n a  Som Mobilitat Garrotxa. O afegeix-te al grup de Telegram clicant aquí: Telegram Som Mobilitat Garrotxa.

Des del Ripollès? Vine amb transport públic!

Consulta els horaris per venir amb transport públic des de Ripoll clicant aquí: horaris de transport.

No saps on és Vallfogona de Ripollès? Busca al mapa i vine a descobrir aquest magnífic micropoble!